Gizlilik Politikası – MD Öğrenme Kartları

Kullanıcı Tarafından Üretilen Bilgiler

MD Öğrenme Kartları uygulaması kullanıcısından herhangi bir bilgi talebinde bulunmaz. Kullanıcısına ait bilgi toplamaz.

Uygulama Yönetim Alanındaki Bilgiler

MD Öğrenme Kartları uygulaması, kullanıcının kendi inisiyatifi ve rızasıyla cihazında kayıt altına aldığı öğrenme kartı bilgilerini ithal ederek kendi yönetim alanına alır. Kullanıcının uygulama yönetim alanına kendi onayıyla soktuğu bilginin içeriğine ve neden olabileceği sonuçlara ait tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.

Paylaşım

Uygulamanın yönetim alanındaki bilgiler sadece ve sadece kullanıcının tamamen kendi inisiyatifiyle başlattığı bir paylaşım talebi üzerine cihazda kurulu diğer uygulamalarla paylaşılır. Bu yolla dolaşıma sokulacak bilginin içeriğine ve neden olabileceği sonuçlara ait tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. MD Öğrenme Kartları başka hiçbir biçimde bu bilgiyi uygulama kapsamından veya cihazdan dışarı çıkarmaz.

Amaç ve Yöntem

MD Öğrenme Kartları İnternet’e erişim yetkisi talep eder (*). Uygulama bu talepte bulunmakla, sürüm kontrolü yapmayı hedefler. Uygulama İnternete erişirken burada yazılandan başka hiçbir amaç gütmez.

MD Öğrenme Kartları uygulaması, kullanıcının adını, telefon numarasını, kişisel kontak bilgilerini ve kontak listelerini, mesajlaşma bilgilerini ve benzeri hiçbir kişisel, mahrem ve hassas bilgiyi ve bunlara erişimi talep etmez. MD Öğrenme Kartları, bu mahrem ve hassas bilgiye erişimi olanaklı kılmak üzere açık veya örtük hiçbir yönteme başvurmaz.

Gizlilik ve Güvenlik

MD Öğrenme Kartları uygulaması, cihaz üzerinde oluşturduğu bilgileri işletim sisteminin önerdiği biçimde ve sağladığı güvenlik seviyesinde, uygulamaya özel veri saklama alanında tutar. Bu alanın güvenliğini teknik, zorlamaya dayalı, aldatıcı ya da başka bir biçimde dışarıdan herhangi bir müdahaleyle ihlal eden kullanıcı ya da diğer etkiler, gizlilik ve güvenliği ihlal eden taraflar olarak olası sonuçlardan sorumludurlar.

(*) Bu istemler https://mobildemokrat.org/wp-content/uploads/appversions/learningcards.json,  https://mobildemokrat.org/learning-cards-update/ ile sınırlıdır. Bunlar, parametre iletmeyen, ek başlık taşımayan ve mesaj gövdesi içermeyen tamamen minimum düzeyde yapılan istemlerdir. Bu istemler sürüm kontrolü ve indirme sayfası görüntüleme dışında başka hiçbir amaçla işlenmemektedir.